Main | weekend voorbij... »

9 maart log gemaakt

Hier is het dan eindelijk zover. Al lang van plan, maar er nooit van gekomen. Ik heb m'n eigen weblog... Ik had altijd een website met een stukje weblog, maar daar kreeg ik altijd vervelende reacties op. Dus ik heb bedacht nu eens iets zonder foto's te doen. Ik denk dat dat wel scheelt.

Maaruhm even over mijn dag. Vandaag had ik school. Niet zo lang, maar er kwamen twee vergaderingen bij. Maar het is nu weekend en ik heb een avondje vrij... Heerlijk. Ik ga dit weblog even uitproberen en daarna beetje nagels vijlen enzo.

Xjes Josephien

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/410

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)