« weekend voorbij... | Main | woensdag 17 augustus »

michiel jarig

Gisteren was gezellig. Ik heb eerst wat bij joelle gegeten en de tijd ging weer veel te snel. Daarna ben ik naar Saxxus geweest. Ik vond het echt gezellig. Richard (sologitarist) was er ook bij. Echt relaxed. We hebben veel blues gespeeld. Ik heb op dat genre echt nog veel te leren. Maar dat is juist weer een uitdaging.

Vanochtend heb ik gezellig met joelle ontbeten. Daarna heb ik de trein naar Den Haag genomen. Michiel houdt vandaag z'n verjaardag. We hebben nog een terrasje gepakt en hij is nu op school. Hij moest nog 3 uurtjes naar school. Kon ik mooi Oprah kijken, m'n schoenen poetsen en huiswerk maken.

Dave belde me nog. Echt leuk om hem weer te horen. Hij belde voor de gezelligheid en of ik me in wilde schrijven op z'n site voor modellen. Maar ik heb niet echt het idee dat hij degene ben die hij zoekt. 'k Heb geen goede maatjes ofzo, ben klein (1.57). Maar toch leuk om zomaar ineens iemand te horen zeggen dat je knap bent. Vooral omdat ik best m'n twijfels heb bij m'n eigen lichaam.

Michiel belde ook net dat hij er zo aan komt. Dus ik ga stoppen. Kan ik zo de deur voor hem open doen. Hij houdt vanavond z'n verjaardag. Ik hoop dat ik het leuk vind. Er komen allemaal mensen die ik niet zo goed ken. Hij heeft wel een hoop alcohol in huis.... Ik vertel nog wel hoe het is geweest.

Kusje Josephien

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/412

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)