« 9 maart log gemaakt | Main | michiel jarig »

weekend voorbij...

En toen was het weer maandag. Het weekend was erg druk. Maar wel heel gezellig. Vrijdag was echt leuk. Ik had de hele middag en avond de tijd met Joëlle om leuke dingen te doen. 's Ochtends lekker uitslapen, maskertjes bij elkaar maken, om boodschappen. 's Middags taart gemaakt en lekker gewinkeld. Ik heb echt leuke nieuwe dingen gekocht, witte open schoentjes, roze open schoentjes, een nieuwe riem, een mooie witte rok en nog een wit tasje. Zoals je begrijpt... ik ben nu blut.

Vrijdagavond was het jeugdavond. Ook erg gezellig. Zaterdagochtend heb ik gewerkt. 's Middags kwam Jacco m'n laptop maken. En jaja... m'n draadloos internet doet het weer  Kan ik als het lekker weer wordt in de tuin studeren. Ik heb trouwens iets leuks ontdekt. Juize fm kun je non-stop op je computer luisteren. Echt lekker ontspannen de hele tijd R&B en hip hop.

Trouwens zaterdagavond ben ik nog uitgeweest. Ik was echt super ontspannen. Het toppunt van de volgende dag was dat het bed instortte. Ik heb echt zo hard gelachen. Daarna ben ik (en ja ik was moe, ik had weinig geslapen) naar de kerk geweest. Nog veel dingen besproken, goede gesprekken gehad.

Zondagmiddag ben ik naar "the call" geweest. Dat is een soort gebedsgroep. Samen bidden. 't Was echt super, ik voelde God echt overal. Ik was helemaal van de wereld. Daarna ben ik naar huis geweest. Even wat gegeten en daarna naar Sjoerd en Sheila. 't Was echt gezellig. Bobby (Sheila d'r hondje) was wel erg druk. Maarja... ze zijn ook aan't verhuizen.

Vanochtend was het... weeral vroeg. Nouja... vroeg. In ieder geval te weinig om goed uit te rusten. Ik heb zometeen nog even les, nouja... ik hoop dat het lesuur weer eerder afgelopen is. Daarna ga ik gezellig wat bij Joëlle eten en naar Saxxus. Saxxus is een bandje waarin ik zing. Ik heb echt grote tassen bij want vannacht slaap ik bij Joëlle en daarna bij Michiel en ik ga tussendoor niet naar huis.

Ik ga stoppen... Weer tijd voor even wat huiswerk.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/411

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)