« michiel jarig | Main | Lang geleden (weeral) »

woensdag 17 augustus

Wow. 't Is best lang geleden dat ik wat heb geschreven. Maar ik ben weer hart van plan om het bij te gaan houden. Ik ben vandaag ziek. Voor de 3e dag al. Buikgriep... Heel vervelend. Vrijdag ga ik naar een christelijk festival in Engeland. Daar heb ik heel veel zin in. Maar dan moet ik wel beter zijn.

't Is echt een drukte geweest laatste tijd. Alles ging op den duur een beetje om me heen. Maarja, je moet het met je hoofd wel een beetje kunnen bijhouden. Anders weet je op den duur niet meer wat je doet. Das erg onhandig. Soms voelt het echt alsof alles door m'n handen glipt. Alsof m'n leven me voorbij glipt terwijl ik zoveel wil genieten. Want opzich heb ik het best getroffen.

Vanavond komt Randall langs. Ik hoop dat ik me dan een beetje goed voel. Gaan we denk ik een dvdtje kijken ofzo. Vanmiddag ga ik nog proberen wat te ontspannen, wat op te ruimen en wat dingen te regelen. 't Zou wel fijn zijn als ik voordat ik op vakantie ga een beetje hier alles op orde heb. Maarja, ik wil meestal meer dan ik kan, das wel onhandig.

Ik ga weer stoppen, even wat dingetjes doen en daarna weer liggen.

Kusjes Josephien

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/413

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)