« Lang geleden (weeral) | Main | 5 januari »

28 december, geen kerstvakantie :(

Jaja, ik heb geen kerstvakantie. Voor het eerst in 20 jaar! Was de luxe van een kerstvakantie best gewend. Ohja, er staat een foto van me op www.josephien.nl dat ik de kerstboom versier. In de dagen die ik wel vrij had, heb ik me goed bezig gehouden. Vrijdag ben ik mee geweest met Sheila om een trouwjurk voor haar uit te kiezen. Dat was echt heel vet! Een jurk gevonden om elke nacht van te dromen! Ennuhm meer details geef ik niet... Daarna nog even in Rotterdam met Sheila gewinkeld, ook erg leuk alleen zoooow druk en benauwd in de winkels.

Zaterdag ben ik met Randall nog even wezen rondkijken want ik had nog geen kleding voor eerste kerst. Ik moest eerste kerst naast Sheila zingen en zij had een hele mooie jurk (zelfde Sheila, andere jurk). Dus na veel zoeken en passen een jurk gevonden bij de Didi. Zaterdagavond moest ik van 8 tot 10 repeteren... Dat was echt minder zo op kerstavond.

Eerste kerst naar de kerk, 's middags met Randall naar m'n ouders. Daar kwamen m'n zussen met allebei een kindje. M'n neefje en nichtje zijn echt super! We hadden nog Elmo en Ienieminie (hoe schrijf je dat?) voor ze onder de kerstboom gelegd. Yarick is nog jong dus die snapt het nog niet helemaal maar Loïs liep er meteen mee weg, en stralen dat ze dan doet. Lekker gegeten en ontspannen dagje gehad. Ik vind het echt heerlijk bij m'n familie, ik zou ze vaker moeten bezoeken... (voornemen?)

Tweede kerst naar Eric (Randall z'n vader) en Joke geweest. Het bed lag 's ochtends veel te lekker en we zijn 's middags nog even wezen wandelen. Dat was wel lekker want anders de hele dag binnen is ook zo duf. 's Avonds kwamen Virgil (broer van Randall) en Marijke. Dave (zoon van Joke) was er ook en die had Doenga z'n hond bij. Ik zat rustig op de bank en Virgil en Marijke hoorde ik binnenkomen. Ze hadden ook Bobke hun hondje meegenomen. Zie ik ineens Doenga Bokbe aanvallen. Beet zo in haar pootje. Echt heel zielig gejank! En toen konden ze Bobke loskrijgen. Daarna kon Bokbe haar pootje niet meer gebruiken. Dus hup naar de dierenarts in Kapelle want die was open. Ik was er wel eens eerder geweest dus ik mocht meerijden om de weg te wijzen. Bij de dierenarts had ik het wel even moeilijk. De enige keer dat ik daar was geweest, was toen we m'n hondje Trusty moesten laten inslapen. Bobke kreeg een spuitje zodat ze rustig werd en naar haar pootje liet kijken. Het pootje bleek gebroken. Door het spuitje kon ze de hele avond alleen maar liggen. Echt heel zielig.


Feestdagen waren best ok, maar daarna... Loopt allemaal niet zo lekker tussen Randall en mij. Hij wilde vannacht niet eens meer blijven slapen. Meestal kan ik me er wel over heen zetten als het niet zo lekker loopt in een relatie. Maar ik voel zo veel voor hem, zo diep. Ik zit nu de hele dag al aan hem te denken, ik kan er niet aan doen. Ik ben zo bang dat het niet meer goed komt. Ik kwam gisterennacht bij hem vandaag en toen moest ik nog centrifugeren. Maarja m'n huisgenote sliep al. Dus ik alles uitgeknepen en in het trapgat gehangen. Liep ik vanmorgen de trap af, bleek dat de telefoonrekening op de trap lag... Ben benieuwd of al die blaadjes (8) nog leesbaar en inmiddels droog zijn. Ik ga maar stoppen, even kijken of Randall bij mij is...

Kus Josephien

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/415

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)