« 6 januari | Main | Vrijdag de 13e »

11 januari

Winterefteling was echt leuk! Alleen wel koud hoor... Voor het eerst in het sprookjesbos geweest. 't Meisje met de zwavelstokjes vond ik echt mooi!

Verder loop ik elke dag stage enzo. Vandaag heb ik weer zangles. Ben benieuwd hoe het gaat. Gisteravond kwam Mike langs, was ook erg gezellig om weer eens bij te praten. Morgenavond ga ik uit eten met de band, klinkt wel vaag "de band". We gaan naar de Griek, heb ik echt zin in. Ben echt fan van die griekse Samos wijntjes.

Ik ga maar weer eens stoppen.

Kus voor Randall (je leest dit vast wel)

Josephien


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/418

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)