« 11 januari | Main | 21 april »

Vrijdag de 13e

Het is vrijdag de 13e en het leven gaat gewoon door... Zoals elke vrijdag de 13e. Ik snap het hele gedoe rond die datum niet. Mijn zus tamara is op vrijdag de 13e geboren, en ze maakt me wel gelukkig en ze heeft ook geluk want ze is bij het solliciteren aangenomen 

Gisterenavond gingen we met Saxxus uit eten bij de griek (Athene) en daarna nog wat drinken in de Irish Pub. Van te voren zat ik wat in de problemen met Randall. Ik vat het gewoon niet. 't Lijkt wel of het steeds weer is dat er weer iets niet lekker gaat. Ik ben totaal geen opgeeftype zegmaar. Maar ik ben er altijd helemaal kapot van als er een of ander probleem om de bocht komt kijken.

Ik was in ieder geval totaal van de kaart voordat ik uit eten ging. Niet echt erg praktisch. En aangezien we om half 10 gingen eten en ik niet erg veel had gegeten, vielen de wijntjes ook zwaar.

Achja, ik ben nu in ieder geval helemaal gebroken. Uit eten en daarna wat drinken was erg leuk maar 't was 12 uur geworden en vanochtend ging de wekker om half 8...

Liefs,
Josephien

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/419

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)