Main | Druk, druk, druk »

Donderdag 21 september

Het is best druk op school maar ik zie even de tijd tussendoor was te posten. Trouwens voor het eerst met deze lay-out. Hij wordt nog wel verder aangepast maar daar moet ik nog even met Randall naar kijken.

Ik was vannacht bij Randall blijven slapen en had ik vest met lange mouwen meegenomen om aan te trekken vandaag. Maar het weerbericht zij dat het 27 graden zou worden. Een behoorlijk slechte kledingkeuze dus. Net na negenen ben ik de stad ingegaan om snel een goedkoop shirtje te kopen. Want ik moet vandaag de hele dag in het warme schoolgebouw zitten. Maarja, bijna geen enkele kledingzaak was open. Tot, in de laatste straat, mijn laatste optie, er één winkel open was. Twee verkoopsters mij adviseren. En tot mijn verbazing vond ik een mooi en betaalbaar shirtje. En ik mocht me zelfs in het pashokje omkleden!

Eind goed al goed. Ik had vertraging en heb toch m'n aansluiting in Roosendaal gehaald. Het kan niet meer stuk vandaag.

Mijn msn knippert heftig dus ik ga even beantwoorden...

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/434

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)