« Donderdag 21 september | Main | 13 november »

Druk, druk, druk

Het is vandaag dinsdag en het is druk.... Druk met het project voor school, druk met boeken lezen, huiswerk maken en natuurlijk lessen volgen. Daarnaast is er a.s. vrijdag een Atlethes in Action follow up avonden (zie www.debekendeweg.nl) waarvoor weer het één en ander geregeld moet worden.

Ik heb trouwens wat nieuws thuis. Ik gebruik daar de computer van m'n moeder omdat mijn laptop jammergenoeg is gesneuveld. Maar het toetsenbord doet vreemd. Hij werkt soms ineens niet. Dus ik dacht dat het de batterijen waren. Maar na het wisselen doet hij het de laatste tijd ook niet meer. Maar als ik ze wisselde ging het toetsenbord steeds wel van alles doen. Dus ik dacht hoe kan dat nu? Dus toetsenbord weer rechtop en niks...

Nu typ ik thuis erg vreemd. Met het toetsenbord op schoot werkt het namelijk wel. Echt heel bizar. Maarja, ik heb zo les dus ik moet weer verder. Ik zoek nog wel eens uit wat er aan de hand is. Misschien miste het toetsenbord wel liefde en wilde hij graag op schoot....

Het is vandaag dinsdag en het is druk.... Druk met het project voor school, druk met boeken lezen, huiswerk maken en natuurlijk lessen volgen. Daarnaast is er a.s. vrijdag een Atlethes in Action follow up avonden (zie www.debekendeweg.nl) waarvoor weer het één en ander geregeld moet worden.

Ik heb trouwens wat nieuws thuis. Ik gebruik daar de computer van m'n moeder omdat mijn laptop jammergenoeg is gesneuveld. Maar het toetsenbord doet vreemd. Hij werkt soms ineens niet. Dus ik dacht dat het de batterijen waren. Maar na het wisselen doet hij het de laatste tijd ook niet meer. Maar als ik ze wisselde ging het toetsenbord steeds wel van alles doen. Dus ik dacht hoe kan dat nu? Dus toetsenbord weer rechtop en niks...

Nu typ ik thuis erg vreemd. Met het toetsenbord op schoot werkt het namelijk wel. Echt heel bizar. Maarja, ik heb zo les dus ik moet weer verder. Ik zoek nog wel eens uit wat er aan de hand is. Misschien miste het toetsenbord wel liefde en wilde hij graag op schoot....

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/439

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)