« Maandag 20 november | Main | Dinsdag 28 november »

Dinsdag 21 november

Vanavond ben ik bij Randall geweest. We hebben eerst het kleine verkiezingsdebat gezien. Toen Greys Anatomy en daarna het grote verkiezingsdebat.

Dat is opzich best leuk, maar ik vond Randall toch eigenlijk vele male boeiender :-D Ik voel me helaas wel nogal moe (en hoofdpijn) dus ik denk dat ik maar eens ga slapen. Morgen stemmen enzo... Ik wil SP stemmen maar m'n ouders proberen me over te halen om dat niet te doen. Christen Unie vind ik ook best goed. Maarja, ik zal wel zien morgen wie het wordt. Ben ik nu een 'zwevende kiezer'?

Weltrusten,
Josephien

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.vangurchom.eu/cgi-bin/mt-tb.cgi/443

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)