Vernieuwde Site!

Het is zover, ik heb me er eindelijk eens toe gezet om deze site eens aan te pakken. Voor JokieNet zou ik een nieuwssysteem bouwen dus dat heb ik maar direct op deze site gezet op uit te proberen.

Op dit moment is er niet zo heel veel te vinden en dat zal eigenlijk ook wel zo blijven. Naast wat zinnige (de Lee Kleuren Database, maar als je geen lichtontwerper bent heb je daar nog nix aan) en onzinnige (de enige echte Bleh.NL vertaler) dingen zal deze site vooral mijn persoonlijke weblog zijn, maar als er anderen zijn die graag op mijn weblogje posten: drop me ff een mailtje 13.gif

4 Responses to “Vernieuwde Site!”

 1. t-bone
  January 16th, 2003 10:18
  1

  i’m jour fan!!!! jeh baby

 2. Jokie Prrretneus
  January 16th, 2003 17:28
  2

  Jah dat bedoel ik dus… Knap werk weer!

 3. PGB uit 3K
  January 20th, 2003 15:42
  3

  Toffe site joh, lekker onhandig enzo. Nou de ballen en tot morgen op school als je ‘r bent.

  Reply:

  Eh, ik zit niet meer op school hoor…

 4. veurs colllege 4a
  February 5th, 2003 09:22
  4

  een leukuh site hoor

  een dikkuh kus van 4a wahahah
  Veurs College Voorburg
  Den haag
  Daisy sammy saini renatuh kristel rowena shir en joyce soof daffie netty nathalie 2x brenda krista angela mireille

Leave a Reply