Ja dus.

Het was dus wel een echte politie-agent. Uit de woorden van de man kon ik wel min of meer opmaken dat het digitale gebeuren daar in Horst niet op zo’n hoog niveau staat als hier, dus vandaar dat ik het niet begreep dat hij het van thuis deed.

Mij treft verder geen blaam omdat ik netjes en snel heb meegewerkt (na de log-rotation bleek dat de logs gisteren niet helemaal compleet waren en het vanaf een school te zijn gebeurd). Overigens had ik volgens mijn advocaat toch niet zo gek veel te vrezen omdat mijn site er juist op gebouwd is om juridisch te kloppen. Daarnaast zou het vrijwel direct op belangenverstrengeling worden gegooid gezien het bedrijf van de politie-agent. Nou, kom daar dan maar goed vanaf, zoiets wil je niet 13.gif .

Maar nu het dus echt waar is zit ik toch wel een beetje met dat meisje in mijn hoofd, bij mij was het vroeger immers hetzelfde: Ik werd ook veel gepest. Gelukkig mag ik volgende week terugbellen om te weten hoe het nu is afgelopen 17.gif , ik hoop ook dat de school iets doet aan gepest, want zulke dingen kunnen natuurlijk niet op een school (bij ons werd dat goed aangepakt, maar de school naast ons was (en is) echt een ramp daarin, dus ze staan niet alleen).

Dit hoofdstuk is voor mij nu dus (bijna) afgesloten.

Leave a Reply