Idols!

Wat doe je als je geen zin hebt om te werken? Dan ga je TV kijken, Idols dus. Nou, David is eruit en Jim mag blijven. Jim kan niet zingen, hij kan niet dansen, hij is niet knap/lekker: Daar kunnen al die BrEeZaH-sletjes en tienermeisjes zich wel heel goed in herkennen, dus hij mag ten koste van iemand met een goede stem blijven. Hopelijk gaat onze nasaal zingende jongen er volgende week dan wel ein-de-lijk uit, anders zitten we later met een jongen in de hitparade die ineens een goede stem heeft en live met extreem veel processing en/of auto-tuning optreed (zoals Sita of MarLayne).

Ondertussen kun je natuurlijk ook genieten van de vele talenten die het internet biedt.

14 Responses to “Idols!”

 1. Dexter
  February 16th, 2003 10:27
  1

  en die tienermeisjes moeten sms-en dus voor de makers van idols lekker geld verdienen.

 2. poepchinees
  February 16th, 2003 12:07
  2

  link doet het niet
  Reply:

  Die doet het wel!

 3. kim de bruijn
  February 24th, 2003 11:42
  3

  lompe hond>wie denk je wel niet dat je bent??? je voelt jezelf wel heel goed of nie soms?jim is gewoon lekker>ok k ken mensen die beter zingen, maar het gaat om het IDOOL, shakira en avril kunnen ook niet live zingen…..
  denk je dat jij wel kan zingen??
  ik kan het weten, want ik heb het gehoord….
  Reply:

  Knap voor iemand die me niet kent.

  dus om terug te komen op mijn beginpunt>jim is lekker en van jou moet ik kotsen.Reply:

  Zoals ik al zei: Daar kunnen al die breezer-sletjes zich goed mee identificeren.. I rest my case..

 4. mmmmm
  February 25th, 2003 20:03
  4

  JIM is LEKKER!
  Reply:

  Je vind hem zo erg lekker, dat je je schaamt om je naam of e-mail adres in te vullen.

 5. kim de bruijn
  February 26th, 2003 11:28
  5

  k wil niet veel zegge>maar ik ken je wel….
  Reply:

  Leuk dat je mij ‘kent’, maar ik ken jou niet dus jij kunt me nooit _echt_ kennen h

 6. jim hater
  February 26th, 2003 18:00
  6

  weet je wel niet hoe lelijk jim is
  ik moet er van als hij zingt
  alle sleten zijn van hem
  maar ik ga er van ik kan omdat dewi er uit is voor die eikel.
  nog even een keer

  jij bent eg goed helemaal die van de breezer sletjes hahahahahhahaha
  Reply:

  Volgens mij ben jij gewoon jaloers op Jim

 7. eline
  February 26th, 2003 18:23
  7

  waarom zeikt iedereen jim af hij is nog maar`15 hoor en hij heeft een mannelijke stem voor zijn leeftijd hoor ik vind hem ook niej goed zinge maar hij is wel lekker hoor ik VIND DA JAMAY ER UIT MOET STOMME KUTVENT bleeeeeeeh JAMaY mot eruit verdomme
  als hij zingt ga ik

  Reply:

  Jamai kan tenminste zingen en dansen en is volgens mij toch een stuk lekkerder cq. origineler dan zo’n 13 in een dozijn jongen zoals Jim waarvan er op iedere school 100 rondlopen. Als ik de grootste nerd uit een gemiddelde 3e klas de top 10 induw vinden ineens honderden meisjes hem lekker terwijl niemand hem daarvoor heeft zien staan.
  Maar eigenlijk ging deze posting vooral om deze site

 8. rogier
  February 26th, 2003 19:12
  8

  wat denk je wel niet jaloers op hem ik ga nog liever dood

  op ik wird nog liever sjonge jongen

  geef k een compliment

 9. Nanda
  March 2nd, 2003 09:58
  9

  je hebt groot gelijk. jim is zoooo’n sukkel. hij kan echt helemaal niks. neem nou jamai. hij is echt de beste. en hij kan tenminste zingen. (want daar gng het toch om in dit programma)!!! dit is jim: . . ik vind het wel heel erg jammer dat hind eruit is. maar dan maar hopen dat jim het uiteidenlijk niet haalt. ik hoop het zo. jamai is … zoo lekker.. dat wilde ik ff kwijt… veel groetjes van Nanda

 10. Dexter
  March 12th, 2003 16:17
  10

  Hind had er in moeten blijven.
  maar beter dat jim eruit is en jamai gewonnen heeft.

 11. MG
  March 26th, 2003 13:27
  11

  Arjan’s smilies zijn gewoon omgezette smilies van mijn site

  http://www.smilies.beReply:

  Typisch dat jouw ‘nieuwe’ smilies exacte kopie

 12. MG
  April 6th, 2003 12:45
  12

  Dat is bullshit, die closed heeft hij gewoon van ons gejat, die heb ik zelf gemaakt en hij hebt gewoon een exacte kopie.

  En als hij zo zeker weet dat hij ze zelf gemaakt heeft waarom reageert hij dan niet op mijn email ?

 13. MG
  April 9th, 2003 20:23
  13

  Omdat hij het zelf ook weet dat hij ze gejat heeft, trouwens zijn mijn smilies behoorlijk bekend. En omdat jij mijn site niet zo lang kent, bestaat hij niet lang ? BullshitReply:

  Je whois zegt dat je site nog niet zo lang bestaat. Daarnaast kun je toch nooit het recht op smileys claimen.

 14. louise
  May 9th, 2003 16:05
  14

  jamai is een varken
  en knijpt met zijn stem.. nou dan heb ik nog liever iemand die lekker is en dan maar nasaal zingt….

Leave a Reply