Brak en nog 10 uur te gaan

Nog ff snel een berichtje typen op de lichtcomputer (waar je die dingen wel niet voor kunt gebruiken tegenwoordig).

Na gisteren laat bij Joey te zijn aangekomen en heel slecht te hebben geslapen vanmiddag de tent opgebouwd waar Joey en Miguel de komende tijd zullen wonen. De laptop met speakers stonden eerder dan de tent, maar van Joey kun je ook niet anders verwachten. Nu was het opbouwen van de tent niet zo heel erg zwaar, maar na al slecht te hebben geslapen ben ik nu behoorlijk brak. Hier gelukkig niet veel bijzonders. Iedereen komt zo langzaamaan een beetje binnendruppelen want vanmiddag was er één of ander homo-festival in Deventer. Zometeen ff wat programmeren en kijken of ik nog ff snel wat aan een luidruchtige shutter kan doen. Over 10 uur ben ik thuis en kan ik slapen. Eindelijk.

Leave a Reply