Gay Palace

Het was leuk deze avond, naast dat ik heel uitgerust was aan het einde van de avond dankzij mijn gehoorbescherming (en dit keer genoeg slaap vooraf), heel veel lol beleefd met een scan, een movinghead en een leuk meisje 13.gif. Na eerst te hebben lopen flirten heb ik steeds een spotje op haar gezet of als ze net onder de fan stond de fan op maximum gezet en rook geblazen en meer van dat soort ongein. Erg kinderachtig, maar wel leuk! En subtiel genoeg gedaan, want de DJ’s merkten er niets van. Het betreffende meisje is tot het eind van de avond gebleven om op mij te wachten, maar daar had ik nou ook weer geen zin in. Flirten is leuk, maar dat hoeft niet altijd meer te worden. Nu ik erbij nadenk was ze toch wel leuk, mja, die kom ik vast nog wel eens tegen.

Verder deze ochtend weer heel fijn geholpen door Cathelijne bij de Du Pain om 7 uur ‘s ochtends. Wat is het toch fijn om als je helemaal brak bent door zo’n spontaan iemand te worden geholpen, mijn dag was meteen weer goed. Na een treinrit tussen Sensationgangers en wandelaars die van Maastricht naar Groningen gingen lopen te hebben gezeten de bus in Den Bosch gemist om behoorlijk laat op de camping te komen waarna ik de hele rest van de dag Joey in het Efteling theater heb kunnen helpen omdat het LCS was uitgevallen.

Leave a Reply