Camping

Omdat ik toch wel tot rust kom op de camping blijf ik tot begin september bij Joey en Miguel op de camping. Op zich was het wel even wennen omdat ik nog nooit op een camping heb geslapen (m.u.v. een Twinkelchat Sprookjesnacht). Naast dat de halve camping vol Joey’s zit (blijkbaar een erg populaire naam onder het camping-volk), heeft ook zowat de hele camping een Efteling-abonnement waardoor er om het half uur wel een kind het carnaval festival deuntje zingt of over schetenlatende ezels praat. Morgen mag ik bij een lampenbedrijf uit Eindhoven langs omdat de systeembeheerders daar een systeem zo hebben ingesteld dat de applicaties die ik voor hen heb gebouwd niet meer werken. Verder zal het de komende tijd lekker rustig zijn, het theaterseizoen moet immers nog beginnen en qua ICT klussen heb ik mijn eerste werknemers aangenomen om zo in drukke periodes toch aan de vraag te kunnen voldoen en in rustige periodes slapend rijk te worden 15.gif. Voorlopig vul ik m’n dagen dus met rusten, naar Drunen/Vlijmen fietsen (en weer terug), slapen en af en toe een beetje werken.

Leave a Reply