Weer even thuis

Wel handig, wekelijks even naar huis om de nodige post (lees: facturen) te verwerken en de was te doen. En om even ongestoord op normale snelheid te kunnen internetten. Erg fijn was het de afgelopen week niet, veel te warm. Gelukkig zijn er genoeg bomen om onder te liggen en verder helpt een fietstochtje door de Drunense Duinen ook goed tegen de warmte. Al ben ik wel weer een beetje ziek geworden door een veel te koud afgestelde airco in de KonMar. Nu nog ff snel alle zaakjes regelen en morgenmiddag terug naar de camping. Leon (speler uit de sprookjesshow) slaapt nu ook soms op de camping dus het is er lekker gezellig. Het is dus goed vertoeven op de camping. Alleen is Joey de laatste paar dagen erg dromerig en afwezig, maar dat zal wel weer over gaan; bovendien, ik ben ook nogal in een droom-staat op sommige momenten, dus ik moet niet zeuren. Nu nog ff wat CD’s klaar leggen want al die musical-muziek wordt op een dag ook teveel en een beetje afwisseling kan geen kwaad.

Leave a Reply