Wormen en UFO’s

Vandaag was me toch een kutdag (ja, ook warm en vochtig), gisterenavond wilde mijn pc ineens niet meer opstarten door een defect aan een bestand. Na uiteindelijk via Linux-on-1-disk (NTFS drive) opgestart te hebben en via de windows 2000 CD het juiste bestand terug te zetten is het uiteindelijk gelukt om mijn peeceetje op te starten. Inmiddels was het al 2 uur ‘s middags en ik bleek ook nog eens last te hebben van foutieve RPC-calls. Oftewel, mijn allereerste virus sinds 22 jaar was binnen. Drag en drop werkte niet meer, klembord was corrupt, ik had gigabytes aan upload-transfer en alleen maar door één fout van Microsoft. En nog durven ze zoveel geld voor hun software te vragen. Uiteindelijk was mijn PC vanaf een uur of 5 weer helemaal schoon en liep hij weer als een trein.

Na eindelijk mijn administratie te hebben kunnen bijwerken en opdrachten te verwerken werd ik omstreeks half 11 ineens gebeld door Joey: ik moest Hart van Nederland kijken (en het liefste opnemen).

Op de camping waar wij verblijven waren UFO’s gesignaleerd. Nu was er op TV niet meer te zien dan een stipje licht wat voorbij vloog wat wel verdacht veel leek op een gewoon vuurvliegje die we op de camping wel vaker hebben gezien.

Het leukste vond ik nog het feit dat diverse mensen via MSN of SMS mij en Joey aanspraken met de vraag of we met lichtjes hebben lopen spelen 13.gif

De dag heerlijk afgesloten met een erg fijn en lekker gesprek. Gisteren werd ik ineens door mijn grootste liefde 21.gif gebeld en die avond hebben we al meteen weer uren gepraat over alles en niks. En vandaag dus nog een keer, waardoor ik heerlijk slaap (eigenlijk sliep, als ik dit typ is het allang weer ochtend, maar ik doe net alsof ik het gisterenavond typ). Eigenlijk kan ik gewoon echt niet meer zonder haar.

Vanaf morgenmiddag zit ik weer op de camping (ja, nu vind ik dat camping-volk echt vreemd, als ze al UFO’s in vuurvliegjes zien) dus het nieuws zal weer een aantal dagen onderbroken worden.

(!) Vergeet ik nog bijna het leukste nieuwtje van de dag: 9 september ga ik naar London! Joey vroeg ineens of ik mee wilde naar de PLASA. Nu ben ik altijd wel in voor een beursbezoekje (=zakelijk aftrekbaar) en in tegenstelling tot de vorige beurs waar we heen wilde (musikmesse frankfurt, retourvlucht voor €840,-) konden we nu veel goedkoper vliegen: dus natuurlijk zei ik ja! Inmiddels is de vlucht geboekt en ben ik geregistreerd voor de beurs, dus London: here we come!

One Response to “Wormen en UFO’s”

  1. .....
    August 21st, 2003 17:49
    1

    ……000……

Leave a Reply