Onverwacht bezoek

Onderweg naar Vlijmen bijna ruzie gehad, ik fietste op volle snelheid over het fietspad waar een stelletje het nodig vond om het fietspad over de volle breedte te bezetten. Ik haal ze dus met hoge snelheid door de rechter berm in waardoor mevrouw toch wel erg schrok en meneer het nodig vond om mij uit te schelden. Ik reageerde met: ‘Hou je toch aan de verkeersregels en kijk uit je doppen, stelletje toeristen!’. Waardoor ik meneer nog kwader maakte en hij probeerde om mij achterna te fietsen. Het was ook erg leuk om te zien hoe hij na enkele honderden meters uitgeput afdroop. De meeste toeristen hier hebben nou eenmaal geen conditie. En gek genoeg denken vele van die mensen dat hier andere verkeersregels gelden dan in de rest van het land, dat je hier gewoon over de volle breedte van de weg kan lopen of fietsen en dat voorbijgangers vol in de remmen moeten en moeten bellen.

Maargoed: ik kwam net terug uit Vlijmen en ik zag van verre dat de lampionnetjes in de tent aan waren. Toen ik bij de tent stond zag ik een zak chips, een fles wodka en bekertjes op tafel staan. Miguel ging deze avond uit in Rotterdam, dus ik dacht dat hij gewoon nog ff langs was geweest voordat ze naar weg gingen. Na alles opgeruimd te hebben zat ik in de tent en hoorde ik ineens stemmen. Bleken het 2 danseressen uit de WES te zijn. Ze waren mij dus vergeten in te lichten. Maar het was nu onverwacht toch nog een gezellig avondje geworden.

Vanochtend stond me nog een verassing te wachten toen ik uit de tent stapte: Ze hadden alle afwas gedaan en netjes afgedroogd, erg lief van ze!

Verder is het weer wat drukker op de camping, het veld naast ons wat gisteren zo goed als leeg was heeft nu weer een paar tentjes erbij en op ‘ons’ veld staan ook wat nieuwe mensen. Direct schuin naast ons staan nu 4 meiden van een jaar of 14/15 waardoor ik vanochtend (door het gechiegel) wakker werd.

Vanavond is het weer zomeravond in de Efteling en misschien ga ik nog eventjes kijken of op het gras liggen, eerst even boodschapjes doen enzo.

Leave a Reply