Saai

Ze zijn weg! -snif- (de buurmeisjes).

Gisterenmiddag was het toch nog best leuk, we hebben zitten kletsen over vanalles en nogwat en ik heb nog met Bregtje gevochten/gestoeid. Daarna heb ik bij ze gegeten (kippensoep vooraf, als hoofdgerecht gehaktsoep à la Wendy, salade à la Bregtje en gebakken aardappeltjes à la Sietske, als toetje aardbeien-aanmaak-pudding met gekleurde hagelslag) en samen afgewassen. Daarna hebben we in de speeltuin gezeten en bij hun tent gezeten tot ‘s nachts. Het was gezellig.

Vanochtend ben ik wat vroeger opgestaan dan anders omdat ze vandaag weggingen. Ik heb nog even een beetje geholpen met de tent afbreken en daarna heb ik ze uitgezwaaid. Bregtje en Lieke zijn net nog even teruggekomen om een foto van me te maken en nu zijn ze echt weg. De camping is dus weer dood en het is weer saai hier.

Vandaag maar verder werken aan de productie en vanavond nog even naar de Efteling (Songfestival avond) om morgen weer naar huis te gaan voor een dagje.

Het briefje zit overigens nog steeds in mijn broekzak. Als ik haar adres heb dan stuur ik het briefje wel op. Ik weet dat ze dit ook leest, dus waarschijnlijk weet ze het nu toch al, als het echt zo opvalt.

Leave a Reply