Verhuizen

Nog een aanvulling van gisterenochtend: Mijn moeder belde me ‘s ochtend op, we gaan verhuizen. Van nummer 82 naar nummer 15. Van net half in/uit het centrum tot in het centrum van de stad. Ergens is het wel jammer want ik vond het net zo’n fijn huis met veel ruimte. Het huis waar we nu gaan wonen wordt wat kleiner en het kantoor van mijn moeder en Martin komt weer terug in huis. Ik denk dus dat ik de komende week wat minder op de camping te vinden ben om alles in orde te maken in ons nieuwe huis (backbone leggen e.d.). Onze nieuwe tuin ligt trouwens boven de grebbe (net zoiets als de binnendieze), dus als je te hard op en neer springt val je misschien wel door de eeuwenoude gewelven heen. Het huis zal ook wel net iets ouder zijn dan het huis waar ik nu in woon (1742). Maar over een paar weekjes woon ik dus zo’n 50m dichter bij de markt dus ik kan een paar seconden later vertrekken om de trein te halen of om op tijd in het theater te zijn.

Maar dat zien we morgen wel of misschien ga ik vandaag wel naar huis, want om met regen op een zomeravond te zijn is ook niks. Eerst even boodschapjes doen.

Leave a Reply