Druk!

En toen waren we zomaar ineens een week later!

Het was behoorlijk druk deze week. Vanaf dinsdag ben ik volop bezig geweest met ‘Barst!’ en ik heb de eerste visualisaties ook al af. Het 1e lichtontwerp is bijna klaar, dus het harde werken loont wel.

Daarnaast heb ik vandaag weer een nieuwe programmeur voor de komende tijd aangetrokken zodat ik alle vraag aan de ICT kant van mijn bedrijfje ook aan kan. Verder heb ik samen met een marketing-bureau een plan opgezet om nog wat meer klanten aan te trekken.

Als het goed is zal mijn bedrijfje nu al een heel stuk meer gaan groeien!

Verder druk met het plannen en in orde maken van de komende verhuizing. Alles afbellen om zeker te weten dat ik niks vergeet enzo, je kent het wel.

Jammergenoeg maak ik weinig bijzonders mee als ik zo bezig ben. Sinds dinsdag ben ik ook al niet meer op de camping geweest, dus daar ga ik morgen weer heen. Het zal ook vooral opruimen en spullen bij elkaar zoeken zijn om weer mee naar huis te nemen. Waarschijnlijk ga ik deze week nog een keer of drie op en neer om alles mee te nemen. Het camping-avontuur is weer ten einde, en ik ben blij dat ik weer in mijn eigen bedje slaap (geen muggen).

Naast werken heb ik niets in het vooruitzicht staan, pas op 9 september, als we naar London gaan. Hopelijk komt er nog wat leuks op mijn pad….

Leave a Reply