Uitgeput

De PLASA was mooi! Nadat we een redelijk ruwe landing hadden gehad zijn we gaan zoeken naar de snelste weg naar hartje London. Volgens Joey was het te lopen, maar aangezien het met de trein 40 minuten was, leek het mij van niet. Met een veel te dure treinrit zijn we vervolgens in London gekomen om na een ritje met the tube op onze plaats van bestemming aan te komen. Mooi op tijd, want de beurs was nog niet open. Na onze badge-holders te hebben gekregen en spullen in de garderobe gedropt te hebben zijn we de beurs opgelopen. We liepen redelijk random rondjes en heen en weer, maar we hebben toch alles gezien. De nieuwste dingen waaronder de Mac 550 en de Catalyst DL1 en ook wat oudere dingen zoals o.a. de WholeHog 3.
Verder de nieuwe Avolites Diamond III Elite uitgeprobeerd en ook met de nieuwe SGM tafels bezig geweest. Heel veel nieuwe dingen gezien en leren kennen. LED technologie was toch het belangrijkste op de beurs. Alles hing vol met droplets en overal waren LED-balken, PixelParren e.d. gehangen. Sommige van die producten zijn erg goed en hebben een hoge lichtopbrengst. Hier zit zeker toekomst in, ook in het theater.
Na de beurs hebben we heerlijke koffie gedronken bij (natuurlijk) de Starbucks en vervolgens zijn we met een tussenstop op West-End weer terug naar het vliegveld gegaan vanwaar we een redelijke vlucht terug naar Schiphol hadden.
Na een kort autoritje van Schiphol heerlijk in het Ibis hotel in een bed neergeploft om de volgende dag ‘s ochtends naar Focus te rijden.
Vanochtend, nouja, vanmiddag zijn we bij Focus wat spulletjes gaan ophalen. Ondertussen zaten we tijdens het wachten in de lunchtijd tussen de musicalsterren die allemaal druk aan het repeteren zijn in de studio’s aldaar.
Nadat we de spullen hadden ingeladen een lange Rit naar Veldhoven gemaakt over de A2. Ik was nog steeds uitgeput dus mijn ogen kon ik niet altijd even goed openhouden. Na in Veldhoven aan de verplichtingen te hebben voldaan zijn we wat gaan eten in Udenhout.
Het eten was lekker en apart, we zijn gaan chinezen, met een lopend buffet. Niet zomaar een buffet, maar met koude ingrediënten. Deze ingrediënten mag je zelf bij elkaar gooien en daarna kun je een saus uitkiezen waarin het gebakken wordt. Even wachten tot het klaar is en je kunt je eigen verzonnen gerecht gaan opeten. Erg origineel en ook erg lekker (maar dat heb je zelf in de hand).
Na uiteindelijk in Oudenbosch te zijn aangekomen snel de trein naar huis gepakt en nu ga ik lekker slapen. Nu ben ik echt uitgeput….

Leave a Reply