BTW Bon

Blijkbaar is het voor sommige mensen erg moeilijk om te begrijpen hoe een BTW-bon werkt. Na vandaag mijn bestelde overhemd af te hebben gehaald bij de herenafdeling van de C&A naar de kassa gelopen. “Mag ik een BTW-Bon op naam?”, vroeg ik, “Een wat!?”, vroeg de kassamuts. “Een BTW-Bon..”, “Oh, dan ga ik even iemand roepen”. De persoon die kwam leek het ook niet zo te begrijpen, maar nadat ik toch nog eens had aangedrongen en had gevraagd waarom het in andere filialen en bij andere winkels wél kan, uiteindelijk toch een handgeschreven bon gekregen met stempel en paraaf.
Behoorlijk stom aangezien er in de kassa gewoon een knop zit om direct een nette bon te printen.
Voor sommige winkelmensen is het blijkbaar erg moeilijk om een BTW-Bon op naam uit te schrijven, bij een BlokkerEtos of Wibra moet je het al helemaal niet proberen…

*edit: Ilse wees me even op iets 15.gif

One Response to “BTW Bon”

  1. Peter
    December 4th, 2015 13:16
    1

    Removing unnecessary dolwonads will make your system faster as it will have less items to search through when it processes information. I’d also make sure you have an optimum internet connection, if you do, it is most likely the host advantage of another player. When you get the new hard drive, go to your system settings and clear the system cache. Install the games that play the most often onto your hard drive so that it they will run smoother and faster (when loading).

Leave a Reply