Mopje

Twee riggers zijn een paar trussen aan het deadhangen en onder hun is een lichttechnicus (LT) lampen aan het stellen.
Per ongeluk schiet er een shackle los en die valt bij die LT op zijn hoofd, geen helm op, dus meteen de helft van zijn hersenen kwijt, maar hij gaat gewoon door met stellen, even later schiet er een steel los, PATS, vol op zijn hoofd, weer een deel hersenen kwijt, maar hij gaat vrolijk door met stellen.

Die riggers snappen er niks van en willen wel eens weten hoe het zit, ze gooien een bahco naar beneden, maar wederom, de LT gaat gewoon door, ze blijven maar doorgaan met dingen gooien, op een gegven moment zijn er nog 2 hersencellen over en besluiten ze een kwarttonner te laten vallen, BOEM, op zijn hoofd, en nog een hersencel over…loopt hij naar de microfoon..ONE TWO CHECK!

van Ralph via het licht & geluid forum

3 Responses to “Mopje”

 1. --
  September 17th, 2003 17:48
  1

  Zo ken ik er nog eentje

  Een jong meisje zegt tegen haar moeder: "mama de hond is aan het n**ken"
  Zegt de moeder: "daar moet je niet op letten laat hem maar"
  Zegt het meisje weer: "maar mama het doet zo’n PIJN"

 2. jessica
  September 27th, 2003 14:09
  2

  haahahaahaha ksnap um nie hoor

 3. gea
  October 6th, 2003 11:14
  3

  waar slaat dat op?
  ik begrijp hem niet

Leave a Reply