Updateje

Zo, het is alweer een tijd geleden dat ik de site geupdate heb, maar ik zit nog boven het gemiddelde van 1x in de 14 dagen dus zo erg is het met mij niet gesteld.
Daarnaast ben ik een man en bij mannen is het gemiddelde nog lager dan bij vrouwen (sowieso zijn er meer vrouwelijke dan mannelijke webloggers/lifeloggers/linkdumpers). De komende dagen heb ik weer iets meer tijd dus dan kan ik het weer dagelijks bijhouden.
Momenteel heb ik het redelijk druk met programmeren en verzorgen van licht bij diverse producties. Daarnaast wil ik de bedrijfsvoering verder gaan professionaliseren wat ook aardig wat tijd kost. Helaas heb ik dus weinig tijd om wat aan het forum te doen (wat ik sowieso niet meer zou doen eigenlijk), dus dat is een beetje aan het doodbloeden. Als iemand zich geroepen voelt om er leven in te blazen: be my guest.

Even snel door mijn dagen vanaf de laatste post heen (voor de geïnteresseerden, de rest mag het skippen):

De 17e tot de 19e druk bezig geweest met ‘Barst!’ waarvan de dinsdag daarop (de 23e) mijn eerste voorstelling zou zijn. Ook de maandag ervoor nog ff snel wat dingetjes gedaan om vervolgens een redelijk nette voorstelling te draaien. Het was niet helemaal naar m’n zin, maar dat had zo z’n oorzaken waar ik niets aan kon doen.
In dat weekend heb ik nog een leuk iemand ontmoet waar ik nu redelijk goed bevriend mee ben geraakt, erg fijn om toch nog nieuwe mensen te ontmoeten waar je het erg goed mee kunt vinden.
De week na de voorstelling hard gewerkt aan diverse andere projecten.
Het weekend redelijk rustig besteed aan werken en op bezoek gaan bij familie. Mijn neefje van 12 werkt nu op een molen en weet ondertussen bijna net zoveel als de molenaar. Erg leuk om dan door m’n neefje rondgeleid te worden door de molen 13.gif

De afgelopen week was ook redelijk druk en sinds afgelopen donderdag heb ik er een nichtje bij: Lena heet ze 56.gif
Zaterdag ben ik natuurlijk even op bezoek geweest en het blijft toch iets vertederends hebben om zo’n klein kindje in je armen te houden 13.gif
Nog in het ziekenhuis werd ik gebeld of ik diezelfde avond kon komen werken in Rotterdam. Natuurlijk gedaan, maar het was erg vermoeiend. Na een paar drukke dagen ook meteen een hele nacht doorwerken is niet echt gezond. Maargoed, dat hoort bij het vak.
Het bleek een feest van Yorin2SMS te zijn waar de hele week dus reclame voor was gemaakt via diverse media, resultaat: stampvolle dansvloeren. Het maakt het werken er wel een stuk fijner op. Omdat het zo druk was ook pas om 6 uur gestopt in plaats van het gebruikelijke kwart over 5/half 6. Na weer broodjes bij Cathelijn gehaald te hebben lekker bijgeslapen in de trein om vervolgens bij m’n vader op bezoek te gaan die momenteel druk aan het verbouwen is.
Deze week weer gewerkt en het halve land afgereist, morgen mag ik weer naar Eindhoven.
Nu ben je bijgepraat dus kan ik weer overgaan tot onzinnig lullen waar niemand wat aan heeft.

Op zich snap ik ook niet wat er nou zo interessant aan is om een weblog als deze te lezen, het is half een lifelog, maar dan zonder het eeuwige gezever over een pleistertje op de vinger omdat de kat gekrabt heeft enzo. Mijn leven is niet echt een soap dus dat is ook niet echt interessant. Verder post ik geen lekkere dames dus daar verliest het al punten en ik ben ook al niet super literair aangelegd (al verval ik niet in vele metaforen zoals sommige andere loggers doen) dus echt heel boeiend om te lezen is het niet. En toch wordt het door tientallen/honderden mensen per dag gelezen 13.gif Weird hoor 56.gif

Als laatste wil ik nog even melden dat mijn gastenboek is aangepast. Ik heb besloten om toch maar een normaal script on-line te gooien ipv de reactiefunctie te gebruiken, de pagina werd dusdanig groot dat het laden ervan behoorlijk lang duurde (mede dankzij een lage performance van de database server).

Leave a Reply