Lekker druk!

Zo, tis lekker druk met werken en dingen doen en het leuke daarvan is dat ik ook lekker veel verdien 13.gif
Helaas gaat het meeste geld meteen op aan de kosten die ik moet maken om alles netjes te verhuizen (en de nieuwe infrastructuur aldaar: switches, routers, loadbalancers, WiFi, cat6 bekabeling enz. is best duur, voordeel is dat ik overal in huis kan internetten en als het moet de koffiezetter aanzetten als ik nog in de stad loop en de lichten dimmen via DMX over Ethernet). Ik heb hier nog wat overstock aan theaterspotjes liggen dus die kunnen mooi als verlichting in het huis worden gebruikt in mijn favoriete kleuren 56.gif

Het vervelende van het redelijk druk hebben is dat het contrast met even een rustige avond heel groot is. De afgelopen avond heb ik me echt een beetje lopen vervelen terwijl ik nog wel wat dingen te doen had. Mja, rust is ook wel goed op z’n tijd, vooral aangezien de komende 2 weken zowat non-stop werken zijn. Daarna inrichten en verhuizen (als die @home verhuisdoos nou ook maar op tijd is hoef ik niet offline). Verder heb ik binnenkort weer een wat nettere en niet te dure GPRS verbinding waardoor ik mijn nieuws ook wat vaker kan updaten en weer lekker kan ICQ’en en MSN’en in de trein 13.gif

Dan sluit ik vandaag af met een linkje van een leuke ontdekking van een mede web-/life-logger.

Leave a Reply