Gekleurd water

Vanochtend was ik zoals bijna iedere ochtend de douche ingestapt. Viel ineens de druk weg, vreemd. Even later kwam de druk terug: ‘mooi’ dacht ik, maar ineens voelde m’n huid raar aan en toen ik naar beneden keek was alles bruin. Bleek het water helemaal vies te zijn en nu was ik dus nog goorder dan toen ik in de douche stapte. Erg fijn begin van de dag. Gelukkig kon ik een half uurtje later weer onder schoon water douchen.

3 Responses to “Gekleurd water”

 1. um ik?
  November 3rd, 2003 17:45
  1

  das kut
  volgende keer beter oppassen
  greetz

 2. jimony
  November 5th, 2003 13:23
  2

  daz smerig echt nasty

 3. SeC
  December 31st, 2003 21:31
  3

  nog een keer douche dus.
  Ik wens je een fijne jaarwisseling en tot spreeks.
  je site is fun als ik in een melige bui ben.

  Laterzzz!!!

Leave a Reply