-klaarwakker-

Het is laat, ik moet slapen, maar het lukt niet. De afgelopen week heb ik al erg slecht geslapen en van zaterdag op zondag helemaal niet met als gevolg dat ik vanaf zondagavond tot laat in de maandagochtend bij heb geslapen. En nu ben ik dus weer klaarwakker omdat m’n ritme een beetje overhoop is gegooid. Dus deze tijd benut ik maar even voor een kleine update wat betreft mijn ultra-saaie leven. Gek genoeg zijn er nog een boel mensen (hè Lein!) die regelmatig mijn nieuws checken.
De afgelopen tijd heb ik het lekker druk gehad met werken en verhuizen. Nu is het gelukkig weer wat rustiger, nouja, gelukkig…
Ik heb veel kunnen schelden op de NS omdat ze zelfs hun aangepaste dienstregelingen vanwege werkzaamheden niet na komen waardoor Bergen op Zoom – Eindhoven ineens 4 uur duurt. Erg lastig als je een afspraak hebt staan. Langs de andere kant waren er ook wel een paar positieve wijzigingen waardoor Drunen/Vlijmen/Den Bosch/Vught ineens 3 kwartier dichterbij was. Volgende week is dat gedoe gelukkig weer afgelopen.
Nu even wat updatjes, ik heb geen zin om mooi te schrijven dus gewoon ff snel en simpel:

Verhuizing-update
Qua werk kan ik deze week alle relaties gaan inlichten over het nieuwe adres en telefoonnummer en privé is bijna alles al afgerond.
De infrastructuur in het huis ligt er zo goed als helemaal dus dat is wel fijn, het is nu nog wachten op @home om de verbinding in orde te maken. In het stadskantoor kreeg ik nog een raar gezicht van de receptie -‘Werk jíj voor de gemeente!?’- toen ik mijn adreswijziging wilde doorgeven.

PC-update
Ik dacht dat het mij nooit zou overkomen, ik ben altijd superzuinig op mijn apparatuur en dus ook op mijn werk-PC. Het slechtste wat ik heb gedaan is mijn kast open laten staan in de zomer, niet omdat ik een of andere computer-nerd ben die graag z’n pc sloopt door er een groot stofnest van te maken, maar puur voor extra koeling. De grootste schade ooit tot nu toe was een opgebrande videokaart omdat ik hem met 95% probeerde over te klokken en de koeling halverwege uitviel.
Maar nu dus weer eens iets ergers: Een tijdje geleden begon het al, ipv 384 MB werd er maar 256 MB geheugen herkend. Nu was het ineens 128MB. Op de gekste momenten had ik vastlopers met als gevolg dat een redelijk essentieel systeem bestand niet juist werd weggeschreven door mijn primaire HD. Na alle essentiele losse onderdelen (CPU, VGA-kaart, geheugen) vervangen te hebben was het probleem nog niet weg dus bleef er maar 1 ding over: de chipset van het moederbord. Dus de multimeter erbij en doormeten: ja hoor, dooie gates (en een behoorlijk warme chip).
Volgens de lifecycle van zo’n ding is het puur slijtage en onvoorkomelijk, volgens mij had ik wat minder extreem moeten overklokken in het verleden 13.gif

Maar ik had dus geen werk-pc meer. Door het hele huis af te zoeken naar allerlei onderdelen heb ik een pc’tje samengesteld (die wel op 166MHz draait) en in een la van m’n bureau gegooid (m’n 2e la-mod 15.gif).
Het is traag maar het werkt, nu is het even wachten op een nieuw moederbordje en als het goed is kan ik vanaf volgende week weer op 3,5 GHz draaien. 13.gif
Voor de mensen die me op MSN willen aanspreken: Ik reageer wat trager want hij (~deze pc) houdt het niet zo bij.

Emo-update
Het voordeel van het druk hebben is dat je je gevoelens zo lekker kunt onderdrukken. Het nadeel is dat dat daarna allemaal in één keer boven komt.
Kreeg ik voor de drukke periode nog SMS’jes dat ik een deel van een bepaald persoons leven en een deel van haar hart en haarzelf was, nu heb ik ruzie met die persoon en willen we nix meer van elkaar weten. Ergens wel zonde, langs de andere kant belazerd ze haar vriend nu misschien eens een keertje niet want het gaf me altijd een erg wrang gevoel dat ze mij nodig had voor bepaalde dingen terwijl er tussen ons toch al lang nix meer was, ‘officieel’. Nog dieper in de put dan de voorgaande 10 maanden, omdat ik nu pas echt inzie dat alles wat ze zei en zegt één grote leugen is, zowel tegen mij, als tegen haar vriend en haar vrienden. Maar dat hebben mensen uit haar omgeving al veel vaker verteld.
Ik ben gewoon weer die veel te naïeve jongen, die veel te veel voor een meisje over heeft en nog geloofd in ware liefde. Gelukkig heb ik in de laatste paar weken 2 mensen leren kennen die me daarin goed begrijpen en steunen en waar ik veel aan heb.
Langs de andere kant weet ik ook wel dat dit hoofdstukje nog steeds niet afgesloten is en ik niet weet of dat ooit zal gebeuren.

Ik moet toch eens leren om wat minder naïef, minder gevoelig en minder romantisch te zijn maar me wat meer door mijn lusten laten leiden dan door mijn hart.

Misschien moet ik maar eens toegeven aan die meisjes die me zo leuk en lekker vinden ipv ze af te wimpelen. Al knaagde het behoorlijk aan mijn geweten toen Marlein me vertelde dat ze verliefd op me was en ik haar eigenlijk stiekem ook wel leuk vond.
Maargoed, hier raak ik nooit over uitgepraat/gedacht en een oplossing zal wel niet bestaan. Of misschien zal het volgende probleem wel de oplossing zijn, zoals een heel bijzonder iemand me laatst vertelde.
Tot zover de emo-update.

Overige-update
Ik had het net nog over Marlein, deze avond sprak ik iemand die gewoon dacht dat ik al meer dan een half jaar iets met haar had. Leuk al die roddels. Maar daardoor ben ik er wel weer eens achter gekomen hoe klein de wereld is. Want degene die daar mee kwam is weer een bekende van een bekende, en die kent weer een bekende, en die kent weer een ex en die woont weer naast iemand die ik ken, enzovoort 27.gif Dan kom je er wel achter dat de halve wereld elkaar kent, ondanks dat er tussen Bergen op Zoom, Drunen, Vlijmen, Tilburg en Vught toch een behoorlijke afstand zit.
Verder kwam ik vorige week ineens iemand tegen die al een aantal jaar op mijn MSN lijst staat maar die ik nog nooit had gezien. De volgende dag ging ze tegenover me zitten in de trein. Een erg surrealistische situatie was dat. Maar toch ook wel weer leuk 56.gif

Ik beloof mezelf bij deze om de site eens wat vaker te updaten, sinds vandaag heb ik het nieuws-beheer ook als AvantGo-channel ingesteld op mijn PocketPC waardoor ik overal op ieder moment m’n nieuws kan updaten.

Ben je tot hier gekomen met lezen? Trakteer jezelf maar op iets lekkers dan 18.gif

Nog een laatste dingetje wat totaal irrelevant, onzinnig en voor de meeste lezers totaal onbegrijpelijk is :
Jimboe’s Striemende Radio!
Allemaal luisteren, want als er meer luisteraars zijn motiveerd dat misschien om wat meer Live-uitzendingen te doen, want het is pas leuk als het écht live is (voor striemende radio klik je op het linkje rechtsonderaan, maar misschien vind je het ook wel leuk om de weblog van Ilse en Michiel te lezen).

Leave a Reply