Doornroosje!

Gisteren heel fijn naar Doornroosje geweest, in de Efteling 13.gif
Er was redelijk wat veranderd in de voorstelling t.o.v. de tour-versie, maar de veranderingen waren best ok. Verder was de zangkwaliteit van de volwassen doornroosje een beetje aan de slechte kant, maar voor de rest was het een leuke voorstelling. Ook het Efteling-bezoek vooraf was geslaagd, zeker met het binnensneaken bij een bedrijfsfeest om daar van de hapjes en drankjes gebruik te maken 15.gif (4 the record: niet mijn keuze, maar iemand uit mijn gezelschap wilde even bij een collega langs die daar aan het werk was).
Het eten was wat minder omdat we blijkbaar geen reservering hadden ondanks een boeking van maanden geleden, daarnaast was ook het menu compleet anders. Na de voorstelling hebben we nog lang nagedronken en pas in de vroege uurtjes ben ik in bed gestapt. Al met al een leuke dag.
Vandaag zou ik naar Mamma Mia gaan, maar helaas is Kim ziek dus gaat het niet door.

Leave a Reply