Barst!

Het was gisteren weer Barst! tijd. Vooraf had ik er echt een beetje de pest in, een klein theatertje annex buurthuis en geen budget om spullen bij te huren.
Bij aankomst vreesden we het ergste aangezien het gebouw zich naast een school bevond. Toen we binnenkwamen sloeg ik helemaal om, het bleek een gezellig en knus theatertje te zijn.
De opbouw ging heel relaxt, de technici van het theater waren erg behulpzaam en heel gezellig om mee te werken en de voorstelling ging ook heel goed met een staande ovatie op het einde.
Wat wel een probleem was, was het gemis van een kap waardoor de rook ook niet zo wegtrok zoals in andere theaters met als gevolg dat je op het toneel slechts een zicht had van 2 meter bij ieder minimaal pufje rook (wat we van te voren door een defecte rookmachine niet konden testen).
Na afloop konden we door dichte mist niet zo snel rijden waardoor we pas erg laat in Oudenbosch aankwamen (en zo veel rook had ik nou ook weer niet gespoten 27.gif). Maar al met al een leuke dag en ik kijk al uit naar de volgende voorstelling in een klein theater!

Leave a Reply