Vage mensen…

Als ik ergens een hekel aan heb is het wel dat er soms ineens iemand onbekends zich aanmeld op mijn MSN lijst.
Dus voor iedereen die me zomaar uit het niets wil toevoegen het volgende:

 • Ik heb geen zin in saaie ‘hoe gaat het; nog wat leuks gedaan’?-gesprekken.
 • Ik ben geen helpdesk om je te helpen met je PHP-scripting.
 • Gezeur over dat je een ‘Appeltaart Zuigt’ pagina niet leuk vind schrijf je maar bij je thuis op de muur, misschien is het ook verstandig om een lesje begrijpend lezen te nemen.
 • Dat ik een lekkertje ben en übergeil weet ik al, dat hoef je me niet te vertellen.
 • Dat ik lelijk en arrogant ben weet ik ook allang.
 • Als je een eenzaam en gewillig meisje bent: Ik heb liever dat je IRL langskomt.

 • Als je een eenzame en gewille jongen bent: Sorry, al denken mensen er vaak anders over, ik ben echt hetero.
 • Wil je alleen maar cammen of kletsen over nix, dan kun je beter iemand anders zoeken. Ik vind het niet erg om een beetje te kletsen, maar ik run een bedrijf en voor die onzin heb ik echt geen tijd. Een goed gesprek (op niveau!) ga ik echter nooit uit de weg.


In alle andere gevallen mag je me toevoegen, anders niet.
Nu hoop ik maar dat dat duidelijk is. 15.gif

*edit: verhaaltje over meisje weggehaald, dan kan ik deze post misbruiken voor als mensen zich weer eens zomaar aanmelden.

4 Responses to “Vage mensen…”

 1. Alejandra
  December 4th, 2015 16:52
  1

  Try coconut oil for the hair to make it soft and shiny. Just a dime sized amnuot is all you need daily To make it grow take 2 tbls. apple cider vinegar in a glass of water 2-3 x day. Nails will grow super long too. ACV has 93 vitamins and minerals. Cures acne and aids digestion. Read the apple cider vinegar website for more uses.p.s.: buy the pure coconut oil. Very inexpensive. Both products are att the grocers.

 2. http://www.ionicbathfootdetox.com/
  April 29th, 2016 00:23
  2

  Anonymous3 agosto, 2011Te comprendo muy bien Gorka, yo soy funcionario y tengo que luchar contra los prejuicios de mucha gente que nos considera a todos un atajo de vagos e inútiles, contra eso está el trabajo bien hecho para deshacer el prejuicio como la gota de agua que día a día consigue horadar la piedra.

 3. http://www.pgpschallenge.com/ChallengeDetail.aspx?ID=1003
  July 13th, 2016 08:41
  3

  Yeah, it’s actually really funny – they all do different characters and voices, so you really feel that dinner table conversation. The audience laughs. It’s interesting.

 4. http://www./
  November 4th, 2016 15:42
  4

  I mostly stopped paying attention halfway through the episode and did something else. I think I’ll stick around just to see the rest of the season, but I doubt I’ll be back for next season.

Leave a Reply