Idols!

Ja, ik kijk nog steeds Idols!
En alhoewel het nieuwe eraf is is het soms toch nog wel leuk, vooral ook als je tijdens een uurtje vervelen even over het web gaat surfen en met bekenden gaat chatten over bepaalde Idols personen.

Zo had ik van een collega die bij het bedrijf werkt wat de Idols uitzendingen monteert al begrepen dat Herman in de afgelopen uitzending de held zou zijn. In zijn omgeving is hij blijkbaar al beroemd getuige de filmpjes op deze site.

En zo kom je er ook achter dat de jongen die ‘Alane’ van ‘WES’ deed het eigenlijk absoluut niet serieus nam, zoals op zijn site (die eigenlijk best leuk is) te lezen valt.

En voor de liefhebbers heb ik nog een open dir gevuld met wat screencaps en ‘privé’ foto’s van Alice en Marieke die ik uit ‘het archief’ (handig, klasgenootjes) heb gehaald. Vooral Marieke ziet er in het normale leven toch een stuk leuker uit dan haar verschijning in Idols. Ik ben ook benieuwd hoe lang haar telefoonnummer (evenals dat van Alice (familie van ‘Johnny Hoes’?)) nog publiekelijk bekend blijven, want zoals bekend heeft de roem ook z’n keerzijde.

Update: De site van Mark is inmiddels drastisch gewijzigd waardoor het een stuk minder leuk is om door te lezen, desondanks staan er nog steeds wel leuke dingetjes op.

Update 2: De links naar de telefoongids zijn puur informatief bedoelt, het is uiteraard niet de bedoeling dat er naar deze mensen wordt gebeld o.i.d. Overigens kun je op CU2 van de betreffende 2 dames ook nog hun eigen pagina’s vinden met daarop alles wat je niet van ze wilde weten.

Leave a Reply