Het wordt weer drukker

De afgelopen tijd was het ineens weer druk. Een collega waar ik al meerdere keren voor gewerkt had belde me op of ik interesse had om de techniek en het licht te verzorgen voor een nieuwe club. Daar had ik wel oren naar, de volgende dag ben ik meteen gaan kijken watvoor iets het was. Het was er een drukte want alles moest over een week klaar zijn, maar ik zag er wel wat in. Na de kerst ben ik dan uiteindelijk aan de slag gegaan met het in elkaar zetten van de lichtcomputer en alles inregelen e.d. om uiteindelijk vlak voor de opening op 31 december nog te zitten programmeren. De uiteindelijke openingsavond was redelijk druk (voor een onaangekondigde opening). Op wat vage DJ’s na was de muziek ook lekker. Het eerste weekend wat volgde was wel een stuk minder druk, maar dat komt de komende weken wel goed. Verder ben ik nog bij mijn vader op bezoek geweest, alwaar ik een laaf als kerstcadeautje kreeg.

Leave a Reply