Stap voor stap zo gaatie goed…

([zing].. wij gaan met z’n allen iets geweldigs tegemoet.[/zing])
Afgelopen weekend weer een EYE-feest gedraaid. Het was een stuk drukker dan vorige week, als het zo doorgroeit gaat het helemaal goed komen. Alleen neigen de bezoekers wat meer naar de homo-kant wat andere gasten weer afschrikt, het is een kwestie van afwachten of daar een goede balans in komt. Verder ben ik vandaag weer eens de stad in geweest met Coortje om een cadeautje (met nadruk op ‘tje’) te kopen voor een vriendin van haar. Het zijn een stel SpongeBob stickers geworden 13.gif. Na de stad in te zijn geweest snel wat gegeten en op weg naar Vlijmen alwaar ik een afspraak had over de nieuwe voorstelling van Step by Step. Al mijn ideeën werden erg goed ontvangen en de helft ervan verzon ik ter plekke. Het wordt dus een erg leuke productie waar het mes heel mooi aan twee kanten snijdt: Ik krijg heel veel vrijheid om mijn ding te doen en kan gerust dingen uitproberen die nog nooit eerder zijn gedaan en Step by Step krijgt een hele mooie voorstelling die technisch gewoonweg professioneel in elkaar zit. De komende tijd wordt de voorstelling vormgegeven en ga ik me bezig houden met allerlei oplossingen voor zaken op en om het toneel en het mixen van de muziek.

Leave a Reply