Lekker druk :D

Afgelopen week heb ik weer meegewerkt aan een amateurproductie van Muziektheater Applaus.
Er waren 22 zenders in gebruik dus een zendertechnicus was nodig. Mijn collega Joey had dat op zich genomen, maar donderdag moest hij bij ons in de Maagd werken waardoor hij die avond niet kon, dus of ik ff voor hem wilde waarnemen. Ik had goede herinneringen aan Applaus dus dat wilde ik wel. Na de donderdagavond gedraaid te hebben, vond men het wel fijn als ik er de volgende dagen ook was, dus vrijdagmiddag stond ik er weer. De zaterdag en zondagmiddag heb ik niet gedraaid omdat ik in Parkzicht moest werken, zondagochtend was er bovendien een afterparty tot 14.00 uur. Hierna ben ik meteen doorgereden naar Drunen (en gedoucht in de Voorste Venne) om vervolgens de avondvoorstelling mee te draaien.
Het was, hoewel erg vermoeiend, een erg fijn weekend.
Maandag was Joey z’n spulletjes kwijt dus vroeg hij of ik de voorstelling van Magical Rythms of Ireland kon overnemen. Dat was wel ok, maar door veel heen en weer gebel was het erg onduidelijk waardoor ik vervolgens voor niets in Oosterhout aankwam. Erg vervelend aangezien dat wel gewoon tijd kost.

Morgen gaan we naar de Vakbeurs Theatertechniek in Den Haag.

Leave a Reply