Beursje, clubdag, inkoopjes etc.

De vakbeurs Theatertechniek was een tegenvaller. Veel bekende gezichten gezien, maar qua nieuwe producten haast niets aangezien we in september al naar de PLASA waren geweest. Wat was het trouwens guur en koud weer, brrr. Na de beurs de trein naar Leiden gepakt omdat we in Alphen a/d Rijn een DR-16 gingen ophalen. Na een lekkere slice pizza en een Dixy met Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie in Alphen a/d Rijn uitgestapt, we moest nl. niet in Alphen zijn maar in Nieuwveen (en wie woont daar ook alweer? 21.gif). Na een heel gedoe mt geld en bankpasjes uiteindelijk de bus gepakt om in het gehucht Nieuwveen uit te komen. Het was leuk om te zien hoeveel meuk je in een kleine kamer in een gewoon rijtjeshuis krijgt gepropt zonder het rommelig te maken. Degene waarvan de HD-recorder kwam had een home-studio om bij te watertanden. Uiteindelijk met de laatste trein terug en bij Joey overnacht om de volgende dag weer naar Drunen te gaan.
Zaterdag ben ik naar de Costafanclub geweest: 900 meisjes tussen de 10 en 20 die handtekeningen jagen en hard gillen om mensen die alleen bekend zijn bij die 900 meisjes. Ik kende van alle ‘sterren’, afgezien van Joey, helemaal niemand. Erg surrealistisch. De drive-inn show die er stond was overigens niet verkeerd, ze gebruikten nl. een D&B set voor het geluid en dat klonk extreem strak. Aan het eind van de middag weer naar Drunen geraced om de voorstelling te draaien. Door de storm uiteindelijk pas om 2 uur thuisgekomen. Zondag was de laatste applaus-dag en bij de laatste voorstelling hadden we nog een kleine verassing in petto: Kabuki! (de confetti-schieters dus, niet het valdoek). Het werd erg op prijs gesteld 17.gif. Na een langzame breek uiteindelijk nog heel fijn nagefeest om vervolgens in Drunen te overnachten (mijn slaapplaats was overigens wel heel erg fijn, ik sliep zelfs beter dan thuis), de volgende dag zouden we naar een Lunch-voorstelling gaan. Gezien de brakheid van mij en mijn gezelschap werd het dus een dinertje in Den Bosch. De volgende dag hebben we nog wat inkoopjes gedaan in Rotterdam.

Leave a Reply