Weer een beetje rust in de tent.

Het is weer een beetje rustig: geen voorstellingen te draaien en bijna alle lopende projecten zijn opgeleverd.
Afgelopen woensdag heeft mijn broer de HD recorder die ik gekocht had van Joey opgehaald en deze staat nu naast me. Erg handig in combinatie met een lichttafel: De hele voorstelling van Step by Step wordt dus compleet gesynchroniseerd waardoor het licht en het geluid retestrak op elkaar aansluiten.
Woensdag avond naar de première van Arnan als Mercutio geweest in het Nieuwe Luxor bij de voorstelling Romeo en Julia. Het was een mooie en indrukwekkende voorstelling waarin erg veel tegelijk gebeurd. Soms waren er wel wat rare lichtstanden, slordigheidjes, instabiele volgspotters en het geluid was erg slecht, voor de rest een mooie voorstelling die er ook heel mooi uitziet.
De rest van de week was rustig, vooral veel uitgeslapen. Gisterenavond ben ik nog trouwens nog even weggevlucht voor de herrie (carnaval/vastenavend) hier in de straat, hier is het echt vele malen erger dan op mijn oude adres. Saillant is het dan om uitgenodigd te worden om carnaval te komen vieren in de Ster in Nieuwkuijk. Het antwoord op die uitnodiging moge duidelijk zijn 15.gif
Ik werd overigens nog gewezen op een vacature die wel aantrekkelijk was, enig nadeel: verhuizen naar Groningen. Reageren of niet? Moeilijk hoor…

Leave a Reply