Stommer?

Wil ik net mijn trein gaan halen, vertrek ik ruim 10 minuten van te voren in de veronderstelling dat hij om .18 komt. Rijd ik de straat uit: Zit ik vast tussen de verstandelijk gehandicapten. Ok, 2 minuten kwijt.
Daarna achter de winkelstraten om gereden door een steegje waar ik altijd door rij: zijn ze aan het werken, weer een minuut kwijt. Ben ik het steegje uit steek ik de straat over: straat opgebroken, file van auto’s, verkeer staat vast. Ben ik eindelijk in de stationsstraat, zie ik de trein aankomen (hij bleek om .20 te vertrekken). Dacht ik hem te halen, maar nee: stationsplein opgebroken, kmoet helemaal omrijden om bij de fietsenstalling te komen.
Weer gemist dus. Ik heb dus ruim 12 minuten gedaan over een stuk wat in 2 minuten te fietsen is.

Maargoed, nu wordt ik met de auto gebracht.

One Response to “Stommer?”

  1. cees
    March 19th, 2004 21:57
    1

    Je weet toch dat hier in Bergen alles opgebroken is?
    Of kom je nooit buiten? 🙂

Leave a Reply