Update

Zo de trein missen geeft wel ineens een uurtje extra om mijn site eindelijk eens te updaten.

Ik maak weinig mee, dus echt veel leuke verhaaltjes zoals Kelly heeft heb ik nooit eigenlijk. Naast het bekijken van de nodige voorstellingen (zowel backstage als in het publiek) en het afmaken van wat ICT projectjes ben ik vooral bezig geweest met een aantal amateurproducties. Door verschillende dingen te combineren kunnen al deze voorstellingen technisch gewoon professioneel worden opgezet. Ter zijner tijd post ik wellicht wat fotootjes. Verder heb ik nog wat leuke opties liggen voor werk in het buitenland.

Overigens kom je op de gekste plaatsen mogelijke klanten tegen. Zo zat ik vorige week in een bus van Alblasserdam naar Dordrecht waar geen normale buschauffeur in zat. Het was een kunstschilder en hij had een project in de planning zitten waar veel licht bij kwam kijken 13.gif Naast dat het een erg gezellige rit was hou ik er misschien ook nog een nieuwe klant aan over.
Alblasserdam is trouwens wel apart, zo kom je er nooit en ineens kom je er 2 weken achter elkaar. Een klein dorpje met vooral veel gelovige inwoners en per 50 inwoners een kerk en als je een eindje door de polder loopt kom je bij Kinderdijk waar het ineens stikt van de Japanners. En zo ben ik voor het eerst in mijn leven langs de molens van Kinderdijk gelopen, heb ik dat ook eens gedaan.

Afgelopen weekend was ik weer in Dordrecht: we gingen nl. zwemmen. Wat heb ik toch eigenlijk een slechte conditie; na 10 rondjes tegen de stroom in zwemmen in de stroomversnelling was ik bijna uitgeput. Maar afgezien daarvan was het erg fijn om weer eens een keer te zwemmen (iets wat ik vroeger 2x in de week deed), we moeten maar eens vaker gaan.
Het nadeel van een erg leuke dag, is dat de dag die erna komt meestal veel minder is. De zondag had ik dan ook echt een rotdag, kwas chagrijnig, verdrietig, had nergens zin in.
Gelukkig was de rest van de week weer leuk, nieuwe opties, nieuwe mogelijkheden, veel zakendoen met uitzicht op veel leuk theaterwerk.
Tot zover mijn leventje. Ik neem me voor om wat vaker iets te schrijven, want ik wil de bezoekers (en een paar in het bijzonder) die dagelijks komen kijken niet teleurstellen.

Leave a Reply