Kort gewerkt.

Vandaag moest ik in Etten-Leur werken. Wel 2 uur besteed aan flightcases naar de juiste plaats dirigeren. Echt even een dag van nix dus, dan was Romeo en Julia vorige week toch een stuk leuker. Maar als alles goed gaat zit ik binnenkort in het hoge noorden en dat zou heel erg fijn zijn.

De rest van de dag wilde ik besteden aan mijn administratie maar die was binnen een uur in orde en de aangifte kon ik niet doen omdat ik geen O-aangifte maar een P-aangifte had gekregen (terwijl ik bij de belastingdienst niet eens in het bestand sta als particulier, erg vreemd dus).

Als linkje bij dit bericht een filmpje wat ik vroeger heel vaak heb gezien. Op de site waar de link vandaan komt staan overigens nog meer leuke nostalgische filmpjes (maar als je onder de 20 bent vind je er vast nix aan).

http://www.tv-ark.org.uk/international/video_netherlands/rtl4_telekids90.rm

Leave a Reply