Lente!

Wat was het vanochtend moeilijk om een uur eerder op te staan 15.gif
Maar het was duidelijk lente, de zon scheen heerlijk, iedereen was vrolijk buiten en dat ik een uur met een bus om vervolgens met een veerdienst en weer een bus op de plaats van bestemming moest komen kon me niets schelen. Iedereen op straat was vrolijk, het was druk in de stad, de eerste terrasjes werden opgebouwd en iedereen groette elkaar spontaan. Zo mag van mij iedere dag wel beginnen. In Dordrecht stonden tientallen mensen in het park te kijken naar de pas uitgekomen zwanekuikens. Ik hou van de lente (en nog meer van de zomer).
En ik werd ook nog eens gezond gevonden door het meisje van de Kiosk. Nadat ik een fles melk een grote koffie en een kinder bueno had besteld kreeg ik het predikaat ‘gezond’ op me geplakt. 17.gif Alsof melk en koffie zo gezond is….?

Leave a Reply