Een aantal foto’s zeggen meer…

… maar een klein commentaartje is handig. Dit heb ik dus de afgelopen tijd gedaan:

Ik ga op reis en neem mee…


…geen zwembroek.


Uiteraard vertraging


Macje onderhouden


Wiet uit de tafel blazen


Gedumpte cases


Rackjes


i-socializen


Hardcore 6.gif


Leuk voor de achtertuin


Spelen met een ledje, mislukt.


Op bezoek in de studio


Another gig


UK Hardhouse


Lys…


…og lyd


Mixwizard


Destroyer


LightJockey


Vrolijkheid!


En natuurlijk af en toe spongebob blijven kijken. Leuk zo’n rijbewijs, dit staat er trouwens op voor de fans:


Bikini Bottom
Drivers License Class: S
Expires: 12-14-03 A1356021Spongebob Squarepants
124 Conch St.
Bikini Bottom
Sex: M Hair: Yellow Eyes: Blue
HT: 0.04 WT: 1 oz. DOB: 07-14-86

Voor de rest heb ik het nu eindelijk even wat rustiger, dus even tijd om op adem te komen. Alleen de vaste klanten lopen hier nu nog door, verder heb ik wat offertes uitstaan voor een aantal klussen in Noorwegen.
Ondertussen heb ik met heel veel mensen gesproken over mijn plannen om naar Noorwegen te trekken en informatie ingewonnen bij de ambassade. Verder ben ik flink aan het netwerken en spreek ik ondertussen ook al een woordje Noors.
Mogelijke vestigingsplaatsen/regio’s zijn:
Trondheim, Oppland/Lillehammer, Moss en evt. Fredrikstad. In deze regio’s heb ik meerdere contacten met zowel Noren als Nederlanders en zijn er redelijk veel opties qua culturele instellingen, evenementen e.d. Verder is het niet extreem platteland, maar ook weer niet te druk. Ook is er een goede aansluiting met zowel trein en vliegtuig als auto naar deze plaatsen en met dank aan Basiq Air is het ook lekker goedkoop.

Zodra ik een vast inkomen in Noorwegen heb pak ik mijn spullen en ben ik weg, dat kan over een paar maanden zijn, maar ook over een paar dagen. Zoals de mensen die me goed kennen weten ben ik altijd op zoek naar een uitdaging om plezier te hebben in wat ik doe, en dit is de uitdaging waar ik de komende tijd mee bezig ben. Hopelijk is mijn volgende logje vanuit Noorwegen dus.

Leave a Reply