LiveMessage Alerts!

Hier links onder het menu staat al enige tijd een oranje knopje. Nu is dit best handig voor de mensen die ook een weblog met RSS feed hebben, dus ik leg het even uit.

Door op het knopje te klikken kom je op een pagina terecht waar je kunt inloggen met je Microsoft Passport (juist, je MSN inlog gegevens). Als je bent ingelogd kun je de alert aanzetten en iedere keer als ik een nieuwe log plaats krijg je van MSN messenger een venstertje te zien waarin staat welke log ik heb geplaatst en kun je doorklikken. Je hebt dus geen RSS reader nodig om de updates te volgen!

Via de homepage van de site kun je het zelf ook aanvragen.

One Response to “LiveMessage Alerts!”

  1. gita
    June 24th, 2009 22:53
    1

    hi ik heet gita en ik wil graag met iemand chatten

Leave a Reply