Vakantieverslagje (1)

Nog even een kort verslagje van mijn vakantie. Het is een rechtstreekse kopie van mijn notities; politieke zaken en meningen over zending en ontwikkelingshulp e.d. heb ik er uit weggehaald.


Visum klaar!


Tickets klaar!


De vlucht


Boven het de Oekraïne?

30 okt Quality Bandara Hotel
Na de vlucht naar hotel en even later kwamen Augus en familie ons ophalen voor rondleiding door jakarta. Naar de Haven en Vismarkt geweest, daarna via bezienswaarigheden naar de Moskee en uiteindelijk samen uit eten. Na afscheid nemen gaan slapen.


De haven


De katholieke kerk


Een groot monument

31 okt Relat Indah Hotel Vlucht naar Jayapura via Makassar(overstap) en Timika. Opgehaald door reisorganisatie. Onderweg zijn we op verzoek van papa gestopt om even een uitzicht te bekijken wat ik tot dan toe alleen maar van foto’s kende. We hebben toen ook meteen verse klappermelk gedroken wat echt heerlijk was. Na opfrissen in het hotel zijn we gaan eten in visrestaurant met uitzicht over de stad. Daarna gaan slapen.


Utefa baai


Het uitzicht buiten


Het uitzicht op tafel

1 nov Abepura, Huizen bekeken van tante ciel, papa, tante ika en tante ietje, op bezoek bij Fred Faerio, Hein, Zet Gareth, Augustina. Rondgeleid door Max Corwa, een bekende van papa die ook al eens in nederland is geweest. ‘s avonds gegeten bij Chris Coruwa, spreekt ook nederlands.

One Response to “Vakantieverslagje (1)”

  1. Arthur
    January 25th, 2006 19:42
    1

    Heeft je pa daar nog steeds een hius dan?

Leave a Reply