Vakantieverslagje (10)

21 nov We zijn met de boot naar een eilandje gegaan om daar lekker de hele dag aan het strand te liggen. Het eilandje was niet zo heel erg groot dus papa en ik zijn nog het eiland rond gaan wandelen (nouja, tot de helft dus) en we hebben wat schelpen gezocht. ‘s avonds zijn we de stad in gegaan. We hebben gegeten bij de pizza hut in een groot winkelcentrum waar we ook wat hebben rondgekeken. Ik heb een paar indonesische cd’s gekocht.
22 nov Vandaag hadden we introductieduik. Na het ontbijt zijn we naar het duikcentrum gegaan (2 minuten lopen van onze kamer) om daar van Erik in het nederlands instructie te krijgen. We hebben eerst in het zwembad een aantal oefeningen gedaan. Joke maakte foto’s. Marijke had het in het begin moeilijk maar dat ging snel goed. Papa was vooral bang onder water omdat hij in het verleden een paar keer bijna verdronken was. Virgil en ik voelden ons op ons gemak en we gingen ook frisbeeën onder water. We vermaakten ons goed en we hadden niet eens door dat we al 45 minuten onder water zaten. Hierna gingen we lekker lunchen bij het duikcentrum om vervolgens echt de zee in te gaan. Na weer wat instructie te hebben gehad zijn we het water ingesprongen om vervolgens langzaam naar beneden te gaan. Althans, dat was de bedoeling. Marijke daalde zo snel dat ze in no-time op 10 meter diepte was, waar ze vervolgens in paniek raakte en weer net zo snel boven was. Ik had problemen met klaren waardoor het pijn ging doen als ik dieper dan 5 meter kwam. Waarschijnlijk had ik last van een opkomende verkoudheid zonder dat ik het verder nog merkte dus ik kon maar beter stoppen en het de volgende dag weer proberen. Virgil, papa en Joke zijn vervolgens verder gaan duiken en ik kreeg de volgende dag weer een kans.One Response to “Vakantieverslagje (10)”

  1. Arthur
    January 29th, 2006 19:26
    1

    Toffe Fotoos!

Leave a Reply