Vakantieverslagje (11)

23 nov Vanochtend lekker bij het zwembad gelegen, Virgil en Joke waren al gaan duiken. ‘s middags ben ik nogmaals gaan duiken. Papa en ik hadden 1 instructeur bij die veel geduld had. Ik had van te voren een pilletje gekregen die mijn buis van eustachius zou open houden, dus ik zou geen problemen met mijn oren moeten hebben. Dat werkte goed dus ik heb een hele mooie duik gehad. Het was net alsof je in een heel groot aquarium zwom. Papa was nog steeds wel een beetje angstig dus we zwommen hand in hand en gingen niet te diep (hooguit 9 meter). We hebben erg veel mooie vissen en planten gezien. Joke was alleen met haar gids weg en kwam nog even terug om foto’s van ons te maken. Na de duik zijn we naar de shuttle bus gegaan om naar de stad te gaan. Via de markt en een arm gedeelte van de stad zijn we weer naar het grote winkelcentrum gegaan om inkopen te doen en daarna weer bij de pizza hut te gaan eten.


Leave a Reply