Vakantieverslagje (9)

18 nov Vlucht naar biak. We zaten weer in hetzelfde hotel waar de rest van onze bagage nog lag. De hele dag hebben we een beetje uitgerust, gegeten bij bakker Nirwana en nog wat boodschapjes gedaan. Daarna gaan slapen.


19 nov Vlucht naar Jayapura. We werden op het vliegveld opgehaald door tante Augustina. Na onze handbaggage bij familie te hebben achtergelaten zijn we naar haar huis gegaan met de taxi om daar te eten en verse cacao te snoepen. Verder hebben we een stukje gewandeld naar een kali waar papa vroeger ook wel eens kwam en daar lekker pootje gebaad en uitgerust. ‘s middags zijn we bij een restaurantje gaan eten met z’n allen om vervolgens terug naar het vliegveld te gaan waar we werden uitgezwaaid door tante en familie. Daarna zijn we op de vlucht naar Manado gestapt welke enigzins vertraging had (te weinig kerosine, hij moest ook weer een landing maken op Biak om bij te tanken). Na aankomst in Manado een rit van 45 minuten gemaakt naar het Hotel en daar uitgerust en gaan slapen.

20 nov Vandaag een echt rustdagje, we hebben ontbeten en voor de rest bij het zwembad gelegen.

Leave a Reply