Nieuwe Site!

Aangezien mijn oude weblog hopeloos verouderd was en ik bovendien minder zin had in loggen omdat ik ook graag meer informatie wilde kunnen geven, en ik in navolging van Joey overgestapt op MovableType.

Een nieuwe site met meer mogelijkheden, een goede template engine, plug-ins en natuurlijk volledig te customizen.
Het eerste stukje eigen gemaakt dingetje zit er ook al in:

Als er onder een bericht ‘Location’ staat, kun je op de link klikken en zie je op een kaartje waar ik ben.
Dit gebeurt als ik de coördinaten ingeef van mijn GPS.
Op dit moment moet ik dat nog handmatig doen, maar ik ben in een interface aan het schrijven in VB zodat die data altijd direct wordt ingevoerd. De locatie klopt nog niet helemaal exact (hij is zo’n 50m verkeerd), maar daar wordt aan gewerkt.

Verder zal ik ook meer mobiel (als EDGE of UMTS een beetje meewerkt) gaan loggen nu dat ook mogelijk is.

Mocht je gekke dingen tegenkomen, laat het me dan weten!

One Response to “Nieuwe Site!”

 1. Arthur
  May 12th, 2006 15:20
  1

  Nou, dan heb ik de eer om de aftrap qua reageren te geven? ja?

  -TRAP-

  En WB 😉

Leave a Reply