Paradise Within

De afgelopen paar weken was ik op de HQ School en op locatie in Amersfoort voor hun eind-productie genaamd ‘Paradise Within’. Ik heb niet zo heel veel tijd gehad, maar tijdens doorlopen en pauzes heb ik toch nog een paar foto’s geschoten.

De macs kwamen weer eens van Stagelight. De vorige klus hebben ze waarschijnlijk erg geleden want erg soepel en accuraat waren ze niet meer. Na een dag kwam Stagelight dan ook nog 2 extra spares brengen.


Sjoerd heb ik leren werken met deze tafel.


Martijn uit Hattem


Doorlopen zijn best saai


Ook Vincent heeft een voorstelling gedraaid


Sjoerd in z’n spotje


Nog ff oefenen


Zendertje vervangen


Soundcheck


Gert, bekend van Ronduit Theater, waar ik zelf nog nooit van had gehoord. Gisteren kwam Jozua met een DVD aanzetten van een film waar hij de hoofdrol in speelt. Toch grappig om te zien.


Suzanne als Mara


Sander als Sander


En weer breken!

Het was een mooi project met een leuk team, waar ik nog met plezier naar terugkijk.

Leave a Reply